Menu

Uge 40
Mandag:
Kylling og grønsager i karry med ris, hertil salatbar


Tirsdag:
Hakkebøf med ristede kartolfer og bearnaise, hertil bagte rodfrugter og salatbar


Onsdag:

TARTELETDAG. Forskellige tarteletter med forskellige slags fyld

 

Pandekager med is


Fredag:
Spaghetti carbonada, hertil bradepandebrød og salatbar

 

Uge 41
Mandag:
Fiskefilet med kartoffelbåde og remoulade, citron og rugbrød, hertil salatbar

Tirsdag:
Frikadeller med ristede kartofler og brun sovs samt rødkål og agurkesalat. Salatbar

Onsdag:

Skipperlabskovs med rødbeder og purløg, hertil salatbar

Torsdag:
MOTIONSDAG

Fredag:
BRUNCH

PITAPIZZA OG FRANSKE HOTDOGS INDE AFREJSE

RIGTIG GOD EFTERÅRSFERIE TIL JER ALLE