Menu

Uge 33
Søndag:
Lasagne og salatbar 

Mandag: 
Frokost: BBQ marineret kylling med bagte kartofler og bbq sauce, hertil coleslaw, råkost og salatbar
Aften: Pastasalater med skinke og kylling, hertil brød

Tirsdag:
Frokost: Pitabrød med ristet kylling/oksekød, hertil salatbar
Aften: Sandwichbuffet

Onsdag:
Frokost: På tur ud af huset
Aften:  

Torsdag:
Brunch kl. 10
Frokost: grillpølser med brød og tilbehør

Fredag:
Ribbensteg sandwich med tilbehør

 

Uge 34
Mandag:
Hansa Land

Tirsdag:
Dansk hakkebøf med nye kartofler og brun sovs, hertil bløde løg og agurksalat samt salatbar

Onsdag:
Tarteletter med høns i asparges
Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler, hertil rødbeder

Torsdag: Drenge/pigedag

Fredag: Brunch
Koldskål med kammerjunker