Menu

Uge 22
Mandag:
Fiskefilet med hollandaise og kartofler, hertil dampede gulerødder og blomkål samt salatbar

Tirsdag:
Dansk hakkebøf med bløde løg, hertil nye kartofler og brun sauce. Agurkesalat, råkost og salatbar

Onsdag:
Bagt laks med yoghurttopping, hertil rispilaw og hvidbalsamicosauce. Spidskålsalat og salatbar

Torsdag:
Kalkuncuvette med ovnstegte kartofler og rosmarinsauce. Hertil cous-coussalat og salatbar

Koldskål med kammerjunker

Fredag:
Æggekage med tomat, purløg og bacon, serveres med rugbrød og salatbar

Uge 23
Mandag:
Hjemme

Tirsdag:

Tortillapandekager med stegt okse og kyllingekød hertil salsa, revet ost og salatbar

Onsdag:
Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade, hertil salatbar og råkost

Torsdag:
Hakkebøf med ananas og ost hertil kartoffelbåde og karrysovs samt salat med melon
Frugtsalat med råcreme

Fredag: Koldt bord m/lune retter

 

Uge 24
Mandag:
Kyllingespyd, spareribs og hotwings med kartoffelsalat og bradepandebrød, hertil spidskålsalat med æbler, valnødder og blåbær.

Tirsdag:
Lakse-spinattærte og cous-coussalat

Onsdag:
Kalkunbryst fyldt med flødeost og viklet med bacon hertil kartoffelbåde og timiansovs. Salat med avokado, babyspinat, cherrytomater, feta og peanuts.

Torsdag:
Pasta med pesto, semi dry tomat, mozzarella og serranoskinke samt frisk basilikum
Pasta med kylling, bacon og karry
Bærtrifli 

Fredag:
Burger fra grillen

 

Uge 25
Mandag: Bbq marineret kyllingeoverlår med bagte kartofler og kryddersmør, hertil coleslaw og salatbar

Tirsdag:
Pasta Carbonada, hertil serveres bradepandebrød og salatbar

Onsdag: Linjedage

Torsdag: Linjedage

Fredag: Linjedage